Tuesday, December 2, 2014

Shaklee makin menggile!

Hello laling!!!! Assalamualaikum..

Makin geram pulak haku dengan shaklee ni.. Menggile dah ni. Dulu-dulu buat promo beli 6 free 1 je. Tapi sekarang beli 2 botol pun dapat less 5% lagi!!... Tak abis lagi! Bukan 1 produk, tapi dua terus ~ VITA C & VITA E jugak!! Perghh Marvellous sangat nii..


Tahu tak.. Dua produk ni memang hot gile untuk cantikkan kulit. Tambah pulak masa cuti sekolah ni. Mak mak yang anak asyik peluk kaki, mintak susu, mintak dukung tu memang elok ambik dua ni je la.. Tak sempat nak bancuh-bancuh kot.. Kan.. Yang student pulak memang sesuai la yang ni.. Belum perlu makan collagen lagi kan.. So jaga dari awal lagi sblm perlu collagen! 



Korang tahu tak apa fungsi kedua-dua Vitamin best gile ni?


MEH KLIK SINI UNTUK MACAM-MACAM FUNGSI & INFO:








Jangan tunggu lagi! Cepat hubungi saya:

♥ Puan Emy Suzanna
♥ sms/whatsApp: 017-5510412
♥ Emel : esmn_6280@yahoo.com
♥ Fb page: Sihat & Gojes
♥ COD: Ipoh dan sekitarnya


Lets get Gorgeous!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno