Sunday, November 30, 2014

OMEGAGUARD Promo!! last call!

Assalamualaikum... Salam sejahtera, 
Korang tau tak hari ni dah last day utk promosi Omegaguard trlajak laris!! Memang trlajak sangat tapi banyak lagi stok tau!! Meh saya nak peringatkan korang lagi tentang omega guard (minyak ikan). Pelbagai manfaat antaranya:

☑️ untuk KANAK-KANAK hanya bagi 1 biji sehari untuk maximumkan fungsi otak kerana ia mengandungi DHA yg sgt bagus untuk otak cerdik dan pintar. Sgt bermanfaat utk anak2 yg sedang belajar.

☑️ untuk IBU HAMIL - adanya bekalan DHA bagi manfaat pada bayi yang dikandung. semasa hamil perkembangan otak bayi adalah sgt pesat dan perlukan banyak DHA dan EPA. 



☑️ untuk yang INGIN BERDIET. omega akan meningkatkan paras leptin utk merangsang metabolisma. Bila metabolisma meningkat, makanan yg dimakan akan cpt ditukar kepada kalori.

☑️ utk bantu MASALAH ASMA. Bg yg ada asma, omega guard sgt berkesan untuk halang inflammation di mana penyebab kepada asma iaitu radang pada tiub bronkial.

☑️ bagi INDIVIDU yang ada masalah kolesterol tinggi, sgt rekemen omega untuk bantu menurunkan paras kolesterol jahat. Kolesterol jahat dibuang dan kolesterol baik ditingkatkan.


Harga omega 2 botol biasa: RM272

SEKARANG HARGA RUNTUH DENGAN BELIAN TWINPACK IAITU 2 botol dengan harga RM258.40

TAPI kalau korang sms atau whatsapp sekarang, korang boleh dapatkan sesuatu yg menarik special dari saya!

Eiishh rugi tak grab ni.. Banyak sgt manfaat, semua rumah wajib ada omega (fish oil) ini. Tak kenal maka tak cinta. 

TAWARAN BERAKHIR PADA AHAD INI 30 Nov 2014 11.59pm. Selepas itu harga kembali normal. RM136! 


Jangan ketinggalan.. Meh cpt contact saya: 

♥ Puan Emy Suzanna
♥ sms/whatsApp: 017-5510412
♥ Emel : esmn_6280@yahoo.com
♥ Fb page: Sihat & Gojes
♥ COD: Ipoh dan sekitarnya


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno