Saturday, November 1, 2014

Jamuan akhir tahun Koperasi SMKPPI

Hai! Assalamualaikum...

Petang tadi Alhamdulillah settle lah satu majlis meraikan anak-anak murid koperator sekolah saya. Agak lambat sikit tahun ni, dah dekat sangat dengan exam. SPM kan tahun ni awal sikit, belum start cuti lagi dah start exam nye dah.. Takpe la ye. Syukur lah semua dah selesai.

Majlis Hi-Tea ni diadakan di Tower Regency Hotel, Ipoh. Diserikan pula dengan kehadiran Tuan Pengetua kami dengan PK HEM & PK Koko juga. Cikgu-cikgu AJK koperasi yang vouge cantik jelita pun ado.. Yang jejaka hensem sorang je tak dapat datang...

Tetatifnya simple je. Bagi pengetua je berucap sorang. Lepas tu bagi sikit hadiah kepada koperator form 5. Kami cikgu-cikgu plan bagi new clear holder.. InshaAllah diorang hebat-hebat orangnya.. Mesti penuh isi new clear holder tu nanti... Lepas tu sembang-sembang & makan.. Tamat la.. Mudah je kan.. Yang penting anak-anak seronok dapat jugak release tension dan rasa dihargai kan.. So lepas ni mesti rajin lagi la kan...

Tak sabar menunggu.. Pandang sudu garfu je ke??


Ucapan & amanat pengetua

Penyampaian cenderahati kepada koperator ting. 5
Cikgu-cikgu tengah menulis kad good luck untuk koperator form 5

Ok dah itu je sikit-sikit gambar dari henpon sendiri. Ahak ahak... Gambar makan pun takde la.. Adohai.. Saya bab bergambar ni memang tak ingat la.. Sebab tu la gambar bercuti pun kureng je.. Lupe sangat la... Kene sumbat minyak ikan Omegaguard banyak-banyak lagi ni. hehe. Nanti kalau ada nanti kita edit lain...

Salam sihat, salam gojes!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno