Monday, November 10, 2014

Ibu travel bersama anak-anak dah tak payah susah cari air bersih!

Assalamualaikum..

Untuk ibu-ibu macam saya... Korang mesti jaga kesihatan anak walaupun travel jauh kan. Kot-kot perut kembung ke, minum air paip biasa. Ah memang pening la kan... Minyak angin pun tak leh buat apa..

Cerita tentang air kat rumah pun sama. Korang pasti tak sumber air yang kita guna sentiasa bersih? Tak kan! Bayangkan dari tempat rawatan air sampai ke rumah kita pun entah berapa panjang paip tu, confirm ke bersih. Sampai pulak kat rumah kita dalam saluran paip tu entah la kan.. Macam-macam yang terkumpul sekali. Memang air di negara kita dah dirawat  sebelum disalurkan ke rumah penduduk untuk digunakan, tapi siapa boleh jamin air paip di rumah kita tu betul-betul bersih dan tidak tercemar..?

Sebab tu kami di Shaklee sarankan penggunaan Get Clean Water Pitcher. Jika dibandingkan dengan jenama lain, pither ini lebih senang digunakan. Jom kita teliti.


Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%!!

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Bagaimana pither ini menandingi jenama terkemuka yang lain??!



  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


Kelebihan dan keistimewaan Get Clean Water Pitcher


  • Murah!!! Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang bersoh dan enak!
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos dan tak perlu dimasak
  • Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA] yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
  • Menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. Tidak menggunakan tulang haiwan seperti sesetengah jenama lain!!
Best kan! Yang macam saya selalu katakan.. Pastikan setiap yang kita gunakan itu selamat, berkesan, mesra alam dan halal! Tanpa was-was lagi!


JOM KITA TENGOK APA KATA PENGGUNA SETIA GET CLEAN WATER PITCHER DARI SHAKLEE!










Harga??? Murah sangat ni.. Cuma RM460.00 sahaja! Jom order sekarang!! Klik sini!


Jangan tunggu lagi! Cepat hubungi saya untuk sebarang info atau pertanyaan:

♥ Puan Emy Suzanna
♥ sms/whatsApp: 017-5510412
♥ Emel : esmn_6280@yahoo.com
♥ Fb page: Sihat & Gojes
♥ COD: Ipoh dan sekitarnya


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno