Sunday, November 2, 2014

Apahal Shaklee ni!!??

Assalamualaikum..

Sudah ku katakan sebelum ni.. Memang shaklee suka buat perangai pelik.. Biasanya dia bagi promosi Buy 6 free 1. Tapi kali ni leh pulak dia up sikit!

Semalam ada saya tuliskan promosi buy 6 free 1 tu. Tapi rupa-rupanya memang Shaklee sayang kat smua customer dia trmasuk la SID dia.. Ada tambahan promosi rupanya.. Meh nk tunjuk..



PROMOSI 1

Beli 6 free 1 botol <=== Terus dapat beli pada harga ahli! SMS kalau nak tahu!
Free membership.. keahlian seumur hidup!
Dapat bonus terus dibayar selewat-lewatnya 15 Disember 2014

PROMOSI 2

Beli 2 botol dapat less 5%
Normal price: RM136, beli 2 jadi RM272
Promo price : Beli 2 botol, less 5%, jadi RM258.40 sahaja

Ha ok faham dah kenapa saya dok geram dengan Shaklee ni?? Sebab ia sangat bagus.. sangat prihatin... Kenapa la dari dulu tak buat ye tak..

Ok meh meh order cepat. Jangan tunggu cukup bulan.. Kang melepas tiada berguna lagi...

KLIK SINI UNTUK MACAM-MACAM INFO OMEGAGUARD:










Jangan tunggu lagi! Cepat hubungi saya:


♥ Puan Emy Suzanna
♥ sms/whatsApp: 017-5510412
♥ Emel : esmn_6280@yahoo.com
♥ Fb page: Sihat & Gojes
♥ COD: Ipoh dan sekitarnya

Klik sini kalau nak tahu kelebihan jadi ahli Shaklee!! Best giler!!!


Lets get Gorgeous!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno