Saturday, November 15, 2014

Annual Dinner 2014 ~ international culture

Haii Assalamualaikum..

Kekenyangan mkn byk sgt dinner mlm ni. Sronok jugak tahun ni buat grand dinner kat Tower Regency Ipoh.. 



Tema malam ni International Cultural Nite.. Macam2 jenis baju la yg dipakai.. Ada yg bercheongsam, kimono, vietnam mcm2 lagi..



Saya? Tak mau kalah jugak.. Pakai sari, putri dengan punjabi suit... 


Majlis camni kalau takde cabutan bertuah memang tak lengkap la kan.. Hadiahnya kalau tak silap dalam 50 jenis la jugak.. Tapi hampeh, satu pun tak kena.. No 67 ni takde luck.. Hehe

Tapi rupanya luck di hujung... Dapat Queen of The Night.. Yeehaa... 

Kalau nak ikutkan ada lagi cikgu yg pakai pelik ni.. Tapi maybe bersari 'syariah compliance' menang la kot. Haha.. Syukur.. Dapat la crown, bunga, selempang & purse baru..!..


I loikkee.. Ok uol!! On the way balik rumah! Ngantuknyeee..

Good nite!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno