Wednesday, October 29, 2014

Tambah berat badan dengan selamat, halal, berkesan!

Assalamualaikum semua..

Semalam saya ada kongsikan bahaya macam-macam vitamin penggemuk tiruan yang belambak-lambak dan cara untuk semak statusnya. Shaklee juga ada vitamin yang sesuai. Yang pasti anda dapat set yang paling bagus dan selamat lagi terbukti halal. Kan bagus.


Nak tambah berat badan anda boleh la makan seekor ayam sehari, 3 pinggan nasi sekali hadap, burger KFC 4 ketul... Haha.. Banyak.. Memang naik badan, tapi... Selamatkah? Ini lagi merosakkan diri pula. Sebenarnya tiada cara singkat untuk menambah berat badan dan juga tiada istilah -> makan hari ini esok badan dah naik. Konsepnya di sini, kita bukan mahu gemuk, tapi kita mahu berat badan naik dengan sekata, dengan cara yang sihat.



Set Tambah Berat Badan


Meal Shake

membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.

BComplex

mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan. Juga menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya

Vitalea

membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Pengambilan Vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.





Harga Set Tambah Berat

Pernah tak pergi ke farmasi dan tanya dia harga susu untuk naikkan berat badan?? Confirm anda terkejut punye!.. Harga nya dua kali ke tiga kali ganda dari apa yang kami sarankan kepada anda! Tengok ni..

Mealshake – RM113.75 / tahan sebulan

Vitalea – RM88.75 / tahan 4 bulan

B Complex – RM53.75 / tahan 4 bulan

Jumlah keseluruhan RM256.25. Free pos ke seluruh Malaysia! 

Lagi jimat ==> Bulan ni promosi Mealshake Beli 3 PERCUMA 1! Setiap pembelian 3 canister Mealshake anda akan dapat PERCUMA 1 canister Mealshake bernilai RM113.75. Harga pembelian untuk satu set promosi ini bernilai RM341.25!!

Extra jimat ==> Jika anda beli satu set promosi 3 free 1 Mealshake + Vitalea + B Complex, anda akan dapat supply 4 bulan cukup untuk set tambah berat ini!!.. Best ni kan! 

Jom order cepat! Jangan tunggu lagi.. nanti gigit jari!


Belian melalui credit/ debit kad terus ke HQ Shaklee di sini!!


Jom cepat.. Kalau anda ada sebarang pertanyaan atau order dari saya boleh juga:


♥ Puan Emy Suzanna
♥ sms/whatsApp: 017-5510412
♥ Emel : esmn_6280@yahoo.com
♥ Fb page: Sihat & Gojes
♥ COD: Ipoh dan sekitarnya

Salam sihat, salam gojes



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno