Monday, October 13, 2014

Pengantin Paling Gebu & Hensem!!

Assalamualaikum... Dah nak dekat cuti sekolah ni ramai la yang tengah bersiap nak kahwin.. Saya pun dah dapat jemputan kawin dah.. Awal-awal lagi diorg booking siap dahh.. Ha bagus camtu.. Jangan buat last minute tau..

Apa pun kena pastikan diri kita juga. Nanti rumah bersiap cantik tapi pengantin muka macam dah beranak empat.. letih lesu je taknak la macam tu kan. Sebab tu cik adik, cik abang kena la pakai Set Pengantin Shaklee.. Meh sini jemah nak tunjukkan.. Hihi...


SET PENGANTIN PEREMPUAN


Untuk cik kak semua elok la amalkan ESPBcomplex & GLA Complex 2 ke 3 bulan sebelum tarikh nikah untuk hasil bunting pelamin.. hihi. Sambil tu amalkan juga Vita C & Alfalfa. Meh saya ceritakan fungsinya:


1. ESP

Memang terbaik tanpa ragu lagi. Bantu hasilkan kulit yang gebu dan bersih. Paling penting bahagian tertentu seperti siku, tapak kaki kembali bersih dan lembut. Rambut yang kerap gugur dan bermasalah juga dapat dikurangkan. Untuk memastikan penyerapan khasiat yang dimakan lebih berkesan elok lah kita amalkan ESP dari awal kerana ESP membantu menyihatkan sel.
2. Bcomplex 
Menyediakan tubuh badan yang sihat, menghalang stress dan memberi tenaga. Sebenarnya ikut saranan pakar, kena makan setahun sebelum nikah. Tapi takpe 2 3 bulan sebelum kahwin pun ok. Satu lagi untuk memastikan kesihatan seluruh tubuh dan paling penting pada bahagian kewanitaan! Tahu tak salah satu faktor penyebab berlaku keputihan ialah kurangnya Vitamin B?!! Ha.. nanti kita kupaskan tentang ni.

3. GLA Complex 

Sangat bagus untuk kesuburan wanita. Yang nak mengandung cepat dan nak pastikan bahagian kewanitaan terjaga dan tidak mudah dihinggapi segala macam kulat, keputihan etc elok la pastikan cairan di situ sihat. Bila subur kulit kita pun cantik pink pink gebu gitu.. Sambil tu dapat lagi bonus!! GLA mengandungi Vitamin E juga tau, jadi sangat bagus untuk menghilangkan jeragat dan parut-parut lama atau kulit kering... Kulit cantik, badan subur haa cepat la mengandung...




4. Vita C 500mg 
Memang terbaik la untuk jadikan kulit kita cerah berseri. Tahu tak Vitamin C fungsinya menjaga setiap membran sel (lapisan luar setiap sel). Jadi tak mudah kena alahan, serangan kulat, jerawat etc. Lagi satu Vitamin C penting untuk penghasilan kolagen dalam tubuh badan kita. Jangan harap makan kolagen sahaja bagai dipaksa.. tapi makan la Vitamin C untuk boost penghasilan kolagen dari dalam.. Ajar kulit kita bertindak sendiri pulak.. Ada lagi! Vitamin C ni bagus untuk lawan serangan selsema, demam dan batuk-batuk. So takde la pengantin terbersin atas pelamin kan... Hihi.. Vitamin C, GLA & Bcomplex pun salah satu produk untuk set kulit cantik.. Sesuai la kan..







5. Alfalfa 

Hilangkan keputihan dengan pantas! Alfalfa memang terbukti bagus untuk menghalang pembiakan fungus dengan berkesan.. Satu lagi Alfalfa bersifat antihistamin iaitu membantu menghalang jangkitan bakteria dan virus terutamanya yang menyebabkan selsema, batuk, demam dan paling penting resdung! Gatal-gatal hidung dan allergy seafood memang cepat berkesan. Sebab tu memang pengantin memang wajib la ambik.. Jangan biar melarat sampai nafas pun berbau pulak! Ramai yang setuju tau... Alfalfa, Bcomplex & Vitamin C memang dah set resdung..









Anda boleh pilih mana yang sesuai dan perlu, cuma pastikan amal dari awal untuk hasil yang hangat, mantap, cun, gebu dan seangkatan dengannya.. Cepat tau.. Jaga awal2, jangan bagi jerawat seketul pun kacau!!

ANDA BERMINAT UNTUK MENCUBA ATAU MENGHADIAHKAN KEPADA ORANG TERSAYANG? ADA 3 CARA MUDAH UNTUK DAPATKANNYA:

  1. Klik sini untuk buat belian online dengan HQ Shaklee
  2. Walk-in ke branch berdekatan untuk buat belian dengan menggunakan ID & nama saya:  964128, Emy Suzanna.. 
  3. Sms (017-5510412) atau email (esmn_6280@yahoo.com) untuk order.

Salam sihat, salam gojes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno