Wednesday, October 1, 2014

ESP ~ Kau memang mantop!

Assalamualaikum!! Dah sampai pun 1 Oktober.. maka pada setiap 1hb pasti ada promosi baru!. Excited sangat bila dapat sms promo ESP ni... Salah satu produk terhandal yang telah meningkatkan kesihatan berjuta orang di dunia! Uol tau tak. ESP ni kaya dengan protein, 9 jenis acid amino, kalsium dan macam2 lagi!!!

ANTARA KEHEBATANNYA:-
  • kulit makin cerah
  • parut hilang trutamanya parut jerawat hitam lama
  • mslh kulit gatal2, kering mengelupas selesai
  • milkbooster trbaik
  • bagus utk pesakit diabetes krn low glycemic ~ tak naikkn paras gula 
  • beri tenaga
  • ibu hamil & dlm pantang sihat brtenaga
  • parut brlubang pun trkambus!!
  • macam-macam lagiiii



PROMOSI BUY 6 FREE 1

Anda nak jimat jom beli set promosi beli 6 free 1:

Dapat free membership untuk seumur hidup
Dapat rebet bernilai RM36 bulan berikutnya
Dapat beli produk lain dengan harga murah lagi dan lagi!!
Jom uol dapatkan satu hari ini. Pastikan tubuh badan sihat dengan khasiat ESP bermula dari awal pagi...
Order dibuka sekarang juga. Jika anda ada credit atau debit card boleh terus order ke HQ 



Bila lagi nak cuba. Dah ramai yang berjaya. Nanti orang lawa, kita gigit jari.. hihi..
Untuk dapatkan harga terbaik, jom order sekarang. Boleh terus sms atau email emy. cepat-cepat I reply tau...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno