Tuesday, September 30, 2014

Testimoni: Set Penjagaan Kulit Enfuselle

Hai semua. Salam. Seronok baca testimoni Enfuselle skincare. Rasa macam terpanggil pulak nak kumpul testimony Enfuselle. Ni puncanya sebab komen kawan saya yang memang pengguna setia Purifying Cleanser & Toner untuk kulit berminyak tu la. huhu. Katanya kulit rasa lembut, sedap pegang dan tak kering. Sebab kulit dia berminyak dan masalah jerawat sikit. So bila guna pencuci n toner jenis pelik-pelik bin ajaib kononnya tu, kulit jadi kering satu macam.. jerawat surut tp kulit kat jerawat jadi mengelupas. Itu yang mula jadi hitam-hitam tu kan... Macam-macam.. Ok jom nak belanja testimony kat uol...
KOLEKSI TESTIMONI ENFUSELLE
Selain consume vitamin E, saya amalkan guna Purifying toner setiap pg n sebelum tidur utk segarkan kulit n tutup liang pori yg terbuka. Then saya guna Balancing Moisturizer utk balance kan kelembapan kulit saya, Alhamdulillah, after 1 month sy amalkan memang Kulit rasa segar sangat, ringan n nampak smooth je..Terbaik!!!"


ok uol semua orang yang gunakan Enfuselle memang puas hati la. Sebab sesuai juga dengan wanita asia. Uol kalau nak order anytime boleh klik link ni dan gunakan la credit card anda untuk order uol boleh terus KLIK SINI atau hubungi saya:
Puan Emy 
SID 964128
017-5510412
esmn_6280@yahoo.com
ur best sid ever !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno