Sunday, September 14, 2014

Simple Segmen By Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Hari cuti begini, Ainim nak buat simple segmen khas buat pengikut dan juga pembaca blog AinimRashihah.blogspot.com. Segmen ni kita main klik klik je tau.

Syarat segmen pun mudah sesangat.
1 - Buat satu entri dengan tajuk "Simple Segmen By Ainim Rashihah"
2 - Terbuka untuk pengikut dan pembaca blog ini. Kalau belum, sila follow dulu ya.
3 - WAJIB klik setiap link 'This' di bawah ini.
4 - Copy coding yang diberi ini, dan paste ke HTML. Dah siap ikut semua step, Tinggalkan URL            penyertaan di kotak komen dibawah ini ya.

Segmen ni berlangsung sampai hari Ahad, 14 September 2014, jam 8pm je ya. Dah nama pun simple segmen kan. Selamat bersegmen semua.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno