Tuesday, September 23, 2014

Set Enfuselle untuk Kulit Berminyak

Assalam.. Sebelum ni saya dah perkenalkan dengan produk Enfuselle untuk Kulit Kering.. Tapi untuk kulit berminyak pun ada tau.. Harga pun sangat reasonable dan tahan lama. Ramai org yang suka sangat dengan Enfuselle ni sebab katanya muka makin kurang minyak,, tapi dalam masa yang sama tak la rasa kering macam sesetengah produk.. Memang la.. rumusannya menyejukkan, siap ada vitamin E untuk buangkan parut-parut pula.. Wah makin cun la kita.. huhu.. Ok jom kita tengok satu persatu... 

Purifying Cleansing Gel
Kod Produk:32554 (177ml)


  • Gel berbusa bertindak lembut untuk menyingkirkan bahan cemar, mekap dan minyak berlebihan daripada kulit anda.
  • Bahan-bahan khas serta penambahan Vitamin E menyegarkan dan melembutkan kulit
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik


Purifying Toner
Kod Produk:32504 (177ml)


  • Formula Tiga Tindakan Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
  • Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit, serta menyediakannya untuk rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kemudaratan kulit akibat tindak balas dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan menghaluskan kulit dengan ekstraklikoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan saiz liang-liang kulit
  • Membantu mengawal kilauan minyak
  • Hipoalergenik


Balancing Moisturizer
Kod Produk:32537 (59ml)


  • Formula ringan, bebas minyak dan tidak melekit berupaya mengawal rembesan sebum serta membelai kulit dengan mengimbangkan lembapan agar kulit terasa segar, licin dan berseri sepanjang hari tanpa kilauan
  • Formula Bebas Minyak untuk Menyihatkan danMenghidratkan Kulit
  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam tempoh 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam tempoh 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan dalam tempoh 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan lipid
  • Hipoalergenik


Eye Treatment


Kod Produk:32540 (14ml)


  • Tiada Lagi Garis-Garis Halus dan Kedutan yang Ketara
  • Memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap.
  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  • lembut di sekitar mata
  • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir
  • Hipoalergenik dan telah diuji oleh pakar oftalmologi serta selamat untuk pemakai kanta sentuh
Ini pun best jugak uol... Banyak gak % improve kan... Best sangat ni.. Esok kita sambung cerita tentang Testimoni dan set lain pulak...

Nak cuba?? Boleh aje.. Uol boleh terus klik sini atau hubungi saya:

Puan Emy
SID 964128
HP 0175510412
esmn_6280@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno