Tuesday, September 16, 2014

Projek cuci usus paling selamat & sihat dengan Herblax

^_____^

Assalamualaikum.. Selamat pagi..

Senyum panjang pagi ni tak? haha kurang panjang? Sebab tak buang lagi lah tu kan.. Haha kesian la korang ni. Ni mesti kurang minum air ni.. Tak pun tak suka makan buah & sayur. Kan...

Ok takpela. Maybe ada sebab lain kot. Kadang-kadang perubahan hormon contohnya hamil, dalam pantang atau sebab ambil ubatan tertentu pun boleh jadi punca.

Sebab tu nak perkenalkan kat uol satu HOT PRODUCT untuk CUCI USUS dari Shaklee iaitu HERBLAX. Nama dia pun berasal dari HERB & LAXATIVE.. Sesuai la sangat sebagai julap (laxative) yang tak terlampau kuat tapi sangat selamat, berkesan, halal & mesra alam! Hoyeahh!! Serious besttt!! Kenapa saya cakap best? Sebab semua orang cakap best!! Tapi kenapa orang cakap best?? Sebab LAWASSSSS!!!.. Lega beb!!

KENAPA HERBLAX BAGUS SANGAT??!!

Uol nak tau tak, Herblax ni sangatlah hot di kalangan pengguna Shaklee. Yang tak pernah guna pun bila first time guna terus jatuh cinta. Mana taknya, ia bukan sekadar pelawas je, tapi dapat kurangkan berat badan dan kempiskan perut!!!. Formula Herblax ni selamat dan menggunakan herba terbaik dan berkesan tau...
  • Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
  • Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
  • Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.
  • Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalahsembelit dan kembung perut atau usus.
  • Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membanti proses pencernaan.
  • Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotic.
  • Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
  • Culver’s root – Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
  • Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.
KEISTIMEWAAN HERBLAX!!

Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
Melawaskan pembuangan air besar.
Membantu masalah sembelit
Mengempiskan perut

Tengok tu uol, bahan-bahan dia bukan hanya untuk mudahkan buang air, tapi menyihatkan dan detox juga. Patut la weol sebut sebagai projek cuci usus yang paling sihat dan selamat digunakan ye. Herblax ni kesannya akan nampak dalam masa 8-12 jam selepas pengambilan. Katakan uol ambil selepas makan malam, lebih kurang 8 ke 12 jam memang akan keluar la semua yang berlonggok dalam usus uol tu. Jangan risau la uol, dia takkan bagi kesan sakit perut memulas pun..

Tapi nak ingatkan juga, untuk yang pertama kali gunakan Herblax ni pastikan anda mulakan projek cuci usus pada hari cuti tau.. Takut nanti dalam lrt ke, dalam bas ke, tengah-tengah traffic jam ke sakit pulak perut. huhu... Tapi katakan uol masih lagi ada masalah sembelit yang serius, uol boleh la ambil kali ke dua lepas sarapan pagi. Wajib juga ~ Minum air banyak selepas pengambilan Herblax ni ye. Caranya minum segelas ais suam setiap sejam. InshaAllah berkesannn... Anda pun pasti senyum macam saya..... huhu


^________________________^

JOM SAYA BELANJA TESTIMONI  HERBLAX BEST UNTUK UOL!!







INI PULA TESTIMONI  PENGAMBILAN HERBLAX DAN LECITHIN UNTUK KURUSKAN BADAN

(klik sini untuk dapatkan info SET KURUS & SET KURUS BUDGET dengan Herblax)








OK Uol. Sape nak meh cepat order sekarang. Jangan tunggu sampai jadi masalah lain tau. Kang melarat jadi buasir kang... Boleh contact saya ye:


Kalau anda ada debit kad atau kredit kad, boleh terus buat pembelian di sini. Klik pada gambar ni untuk dapatkan set kuruskan badan ikut pilihan anda sendiri...

Sambil gunakan, jom join ahli bersama saya. Nk makan sendiri pun boleh, nak berbisnes pun boleh.. Ada kelas coaching dan segala rahsia bisnes kita kongsi bersama!!... Klik pada gambar untuk tau apa keistimewaan dan cara join...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno