Friday, September 12, 2014

Herbal Blend... Bukan untuk tumit kasar sahaja....

Hai hai... hr ni pulun ye buat entri.. tengah idea n testimoni mencurah2 ni baik buat siap2.. kang lupa... Ok ni nak cerita pulak pasal krim ajaib ni... Huhu... Bukan ajaib apa.. Kuasa Allah jugak kan.. Kita ikhtiar dengan Herbal Blend la ye sebab ramai orang kata berkesan.. Tambah2 untuk baiki tumit kasar berkerak n pecah2.. Lg power kalau tambah ESP dan minum air lebih tau... Berkesannn!!!
Tapi jangan salah anggap tau. Herbal Blend ni bukan untuk gatal2 saja.. Tak gatal pun boleh jugak.. huhu.... Sebab tu la dia sebut multipurpose ye... 

Lagi kegunaan Herbal Blend Multipurpose Cream:
  • Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
  • Menyelesaikan masalah kulit gatal
  • Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox
  • Menghilangkan ruam pada bayi
  • Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
  • Sebagai losyen untuk kegunaan harian

Kenapa Herbal Blend Multipurpose Cream ni bagus sangat??
Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary
No wonder la.. herba2 yg terbaik disatukan sekali... Entry seterusnya nanti kita kupas tentang bahannya satu persatu ye...

Putri pun ber'Herbal Blend' juga.. Kaki n tangan dia mudah sangat kene nyamuk... Garu smpai mengelupas luka2... Ada herbal blend ni Alhamdulillah dia kata rasa sejuk dan sedap je.. takde gatal2 pun.... Tengok tu.. sambil tgk tv dia buat keje skolah.. hihi

JOM KITA LAYAN BANYAK LAGI TESTIMONI BEST GEMPAK ABIS NI... 
















Jom dapatkan konsultansi percuma dengan harga yang menarik... 
Hubungi saya melalui whatsapp / sms / email:
Puan Emy
SID: 964128
017-5510412 
esmn_6280@yahoo.com
COD: IPOH dan sekitarnya

Jadi ahli dan berpeluang mendapatkan harga yang lebih jimat serta berbagai imbuhan menarik.. (klik pd gambar)
http://sihatgojes.blogspot.com/p/jom-jadi-ahli.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno