Sunday, September 14, 2014

Blogwalking: Berjalan-jalan di pagi hari...

Bangun pagi konon nak menulis entry pasal rahsia anak pintar.. tapi tangguh sikit la sebab seronok pulak blogwalking time internet agak2 laju ni.. hihi... 

siap join segmen n edit sikit2 blog. buat wishlist. ooh ilmu daku masih 1% dalm blogging ni... Awal-awal kan. Kalau dulu bila bukak je blog terus rasa kagum.. wahh hebatnye diorg ni buat computer programming.. hehe... peghak ja'kun bak kata org utara... la isk rupanya blogger kan hado.. lemah btoi.. kalau tak reti.. tempah ajooo. satu lagi sy admire btul dengan doodle blog http://www.dayangdeno.com/. dah order untuk re'chomel' kan blog sy.. tengah tunggu turn je ni.. cepat la deno.. hihi hakak tak sabar dah! 
ni antara doodle dayangdeno yang saya suka.. simple but sooooo cuteeee!!!

ok ni nak share sikit uol yang saya sempat rempat dari http://www.irrayyan.com.. hehe.. Jom blogwalking jom. Uol bukak link ni tau. Takmo la copy bro ni punye.. kan..


ni satu lagi kelab blogger ben ashaari ni i dah apply dah.. tunggu jawapan je.. hihi. mcm mintak keje kan... 

uol.. kalau nak masukkn dalam bloglist meh tempek url blog kat comment tau.. jangan lupa follow... nanti i pun follow uol... 

ok.. daaa.. uol jangan lupe tau.. kalau nak order, sila contact i... pengedar shaklee terbaik anda... mmuahh

^___^  INGAT SHAKLEE INGAT EMY  0175510412 ^___^

2 comments:

  1. Bw petang2 sambil dengar lagu klasik.Tuan blog apa khabar?

    ReplyDelete
  2. sihat... ^__^ senyum panjang... hihi... tq singgah!

    ReplyDelete

Ok tak? Apa pendapat anda. Ce cite sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno