Sunday, September 21, 2014

Basic H2 Bahaya???


Pernah tengok orang cuci botol susu guna Basic H2 ? Ada yang pernah & ada yang tidak. Anda tahu tak yang Shaklee Basic H2 ni merupakan pencuci biodegradable dan tidak bertoksik yang pertama dikeluarkan di dunia pada tahun 1960??? Wow hebat kan.. Sama macam Vitalea pun multivitamin pertama di dunia dikeluarkan oleh Shaklee. Pakar tau.. Dah la tu selamat pulak, takde bahan-bahan tercemar, toxin, racun semuanya. Basic H2 ni diekstrak dari jagung dan kelapa.. Haa tu kan dah kata pakar. Jagung & kelapa pun boleh buat jd pencuci hokey...


Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

Tahu tak, setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sangat selamat digunakan dan dilengkapi dengan kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan 1001 kegunaan lagi... Ye betul!! Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah. Ia mampu menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah tanpa meninggalkan kesan comot.




Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi

  • 1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Periuk belanga

  • 1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam

Tingkap dan cermin

  • 1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Lantai

  • 1 sudu besar + 1 gelen air

Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi

  • 1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam



Tahukah Anda?

  • Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
  • Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
  • Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
  • Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.
  • Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.
  • Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain
  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)

Keunikan Shaklee Basic H2

Selamat
Tidak toksik
Tiada gas beracun
Tiada bahan kimia berbahaya
Tanpa pewangi
Lembut pada tangan anda
pH seimbang
Tanpa klorin
Berkesan
Mesra Alam
Mudah biorosot
Tanpa fosfat
Bungkusan yang boleh dikitar semula
Tanpa bahan pewarna
Selamat untuk sistem septik dan pembetungan



Testimoni Basic H2
Dah ramai orang yang mencuba dan merasai kesannya. 


Puting botol kembali bersih selepas direndam semalam dengan Basic H2


Anda rugi la kalau tak ada Basic H2 di rumah. Ini kan dah jadi benda wajib ada. Setitik saja boleh buat macam-macam kerja jadi mudah. Tak perlu berjenis-jenis pencuci pun. Jimat ruang.. huhu...

Jom kalau nak cuba meh cepat contact saya. Murah gile ni. Harga cuma RM46.00 sahaja... 
OK Uol. Sape nak meh cepat order sekarang.


Kalau anda ada debit kad atau kredit kad, boleh terus buat pembelian di sini. Klik pada gambar ni untuk dapatkan SET HOME CARE ikut pilihan anda sendiri ataupun terus klik pada Basic H2 sahaja...

Sambil gunakan, jom join ahli bersama saya. Nk makan sendiri pun boleh, nak berbisnes pun boleh.. Ada kelas coaching dan segala rahsia bisnes kita kongsi bersama!!... Klik pada gambar untuk tau apa keistimewaan dan cara join...

2 comments:

  1. kitorg suka basic H sebab ia sabun super-serba-guna!

    ReplyDelete

Ok tak? Apa pendapat anda. Ce cite sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno