Monday, August 4, 2014

Set Wanita Hebat dgn GLA Complex

Dh dua hari berturut-turut cerita pasal GLA Complex.. Memang tak jemu sebab I pun excited jugak.. Mana tak nye.. Yg nak baby tu kena tempah bilik bersalin dh tau.. Haha.  InshaaAllah subur dan makin comey la akak2 semua kan...

Dah tau kan fungsi paling best GLA Complex ni utk hormon kan.. So bila hormon makin baik badan pun makin sihat, segar, cantik... Kan orang dulu-dulu pun kata... "Nak tau orang yang rahimnya sihat, kulit mesti merah berseri".... Bidan saya pun kata dulu.. Kalau rahim dah naik elok mesti muka pun merah berseri je... Takde pucat-pucat lesi....

Jom kita serikan wajah dan tubuh badan dengan kehebatan GLA ni. Ada set-set hebat yang perlu untuk semua wanita.. Ini ikut keperluan.. Kalau ada tambahan boleh je tambah k...


1. Set Extra Subur - GLA Complex & Bcomplex
Bcomplex kaya dgn acid folic utk sediakn rahim yg sihat.. Sambil jaga hormon... Bila ovari hasilkn ovum yg sihat, cairan pula dalam keadaan baik maka lebih mudh mngandung.. Tambahan: Utk mereka yg ada mslah ovum saiz kecil atau masalah berkaitan sel elok lagi kalau tambah ESP.. Kaya dengan Protein & asid amino utk pembentukan sel yang lebih sihat & cukup matang untuk mudahkan persenyawaan...

2. Set Honeymoon - GLA Complex & Alfafa
Membantu untuk hilang bau-bau dan keputihan yg merosakkan kasih sayang. Baiki keputihan dan hasilnya juga macam kacip Fatimah la uols. Faham-faham la kan. Satu lagi dapat Alfalfa ni bantu juga pulihkan masalah period pain lg... Resdung gatal2 hidung pun hilang tau. Abg makin syg!!

3. Set Kulit Berseri - GLA Complex & Vitamin C
Sangat bagus untuk mereka yang nak kulit berseri, cerah dan hilangkan parut-parut. Tau tak Vitamin C ni bertindak membaiki membran sel terutamanya kulit wajah, sebab tu orang yang makan vitamin C untuk kulit nampak berseri dan macam berkilat je kulitnya kan... Kulit pun gebu-gebu comey gitu. Kalau yang ada resdung kene la tambah Alfalfa okey.

4. Set Wanita Kental - GLA Complex & Ostematrix
Ini set penting untuk mereka yang selalu sakit-sakit tulang, lenguh dan yang selalu bersukan. Boleh juga elak masalah tulang & gigi rapuh. Satu lagi, Ostematrix ni dapat kurangkan masalah period pain juga. Mudahkan tidur yang lebih lena. Yang ada masalah sembelit pun perlu sangat la set ni.  

Ok uol. Tu antara set terhangat di pasaran ni. Kalau nak order boleh terus hubungi emy cepat.. sms atau email je senang kan... 

Yang mana ada debit atau credit card boleh juga trus klik gambar ni dan direct kepada website shaklee untuk order.
 

Sambil membeli.. nak juga join ahli? Jom. sangat-sangat dialukan. Tambah pendapatan sambil gunakan produk Shaklee. Memang terbaik tau. Klik gambar ni ye. 


Ok. Terima kasih semua.. Jangan lupa bulan cantik berseri ni.. Jom kita melawa cun cun tau... Jangan lupa.. book bilik bersalin siap-siap.. huhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno