Monday, August 11, 2014

Set kurus untuk yang bajet ciput!

Hai semua.. Apa khabar hari ni..?

Sebelum ni kita dh cerita tentang set kurus, set gemuk, set jantung, set anak cerdik... ooh macam-macam la. Tapi semua asyik fikir tentang budget kan.. Dah tentu la... Yang budget beso tu leh la ke Slimming World, Marie France bla bla bla... Diorang 'pancung' btul-betul pun no hal... Tapi kita yang biasa je ni mesti la nak something yang berkesan juga... tapi murah, selamat & halal kan... Dah tu jom. Kita cerita-cerita...

Untuk set kurus budget ni anda perlu ambil 2 jenis produk sahaja... iaitu:

BAKAR LEMAK (LECITHIN)
dan
BUANG LEMAK (HERBLAX ATAU ALFALFA) 

Ye. Ini adalah konsep menguruskan badan dalam Shaklee. Kita jangan cuma bakar lemak sahaja tetapi masih tinggalkan sisa-sisa di dalam perut dan usus kerana ia tidak mungkin dapat membantu dalam usaha untuk kurus. Sebab itu ini adalah set wajib yang Shaklee sediakan.. Kedua-dua ni memang power & berkesan... Anda boleh pilih samada LECITHIN & HERBLAX ataupun LECITHIN & ALFALFA. Sebelum tu, jom kita tengok fungsinya:

Bakar Lemak: LECITHIN

  • Pemecahan lemak dan kolestrol 
  • Pelansingan - halang obesiti, cptkn pembakaran lemak 
  • Melindungi hati - halang enapan lemak, sirosis hati, hati berlemak, kesihatan hati
  • Membantu penyerapan vit larut lemak A, D E & K
  • Cantikkan kulit dan otot  
  • Memperbaiki alergi 
  • Halang pembentukan batu karang 
  • Tingkatkan daya ingatan dan ringankan stress- halang mslh Alzheimer 
  • Melindungi dr tekanan darah tinggi & arterisklerosis 
  • Memperbaiki kesihatan prostat 
  • Meringankan sembelit - leraikan toxin dlm usus, lembapkan usus

Untuk buang dan detox anda pilih samada Herblax atau Alfalfa. Biasanya untuk mereka yang tiada masalah lain kecuali sembelit, tidak lawas dan kerap rasa kembung perut, Herblax adalah pilihan terbaik. Manakala untuk orang yang alami masalah alahan resdung, gatal-gatal kulit, kurang buang air kecil dan masalah keputihan pada wanita Alfalfa adalah pilihan terbaik. Ok sebelum pilih jom kita tengok mana satu yang perlu untuk anda:

Buang Lemak dan Detox 1: HERBLAX
  • Pembersihan najis tersumbat
  • Meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam usus kita
  • Mengatasi masalah sembelit
  • Tindakan pembersihan yang lembut, dapat mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus
  • Mengurangkan penyerapan lemak
  • Mengempiskan perut
  • Membantu memberikan kepejalan kepada perut
  • Membantu dan mempercepatkan proses detoksifikasi
  • Meransang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan
  • Membantu mengurangkan masalah lebihan air dalam badan
Buang Lemak dan Detox 2: ALFALFA COMPLEX

  • kaya dengan nutrien dan zat galian - protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia... 10 bj alfafa sama dengan khasiat dlm 1 gelas susu 
  • Mencuci hati, darah, usus - makanan beralkali yg menormalkan keasidan badan, buang toxid, bersihkan hati, kolon, darah 
  • Melawan alahan / resdung ( tmbah vit c jika resdung) 
  • Baik utk perubahan patologi dlm perut - baiki mslh kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis, sembelit 
  • Menyingkirkan lemak dan kolestrol - mengandungi saponin yg brtindak spt span utk serap lemak - kajian klinikal trbukti pggunaan jgka pjg dpt turunkn kolestrol, hapus lemak, cegah sakit jantung, strok, darah tinggi 
  • Melawan tumor - mkn 30-50 tablet utk alkalikan badan, jadi dpt buang sel kanser dan buang tumor 
  • Melegakan keletihan 
  • Mencegah / melawan athritis
So, camane uol... Dah pilih mana satu... Rugi kalau tunggu lagi. Tunggu sebulan, dah rugi 3 kilo agaknye dah.. Tak caye meh tengok testimoni ni... Perghh...

 
http://lh4.ggpht.com/-GjLnOpVFFgA/U-iQi3mkpNI/AAAAAAAADD0/jMOpa7viz70/s1600/PhotoGrid_1398132494506.jpg 

Ini pula testimoni Herblax mampu membaiki sembelit...
Kalau anda nak lebih bagus lagi, saya cadangkan anda tambah produk untuk bina dan baiki otot supaya badan tak lembik dan juga cepat kenyang. Rujuk sini untuk maklumat lanjut.


Macamane? Dah buat pilihan anda? Pilih lah samada LECITHIN & HERBLAX ataupun LECITHIN & ALFALFA. Jom order sekarang. Boleh terus sms atau email emy. cepat-cepat I reply tau...
Kalau anda ada debit kad atau kredit kad, boleh terus buat pembelian di sini. Klik pada gambar ni untuk dapatkan set kuruskan badan ikut pilihan anda sendiri...
Sambil gunakan, jom join ahli bersama saya. Nk makan sendiri pun boleh, nak berbisnes pun boleh.. Ada kelas coaching dan segala rahsia bisnes kita kongsi bersama!!... Klik pada gambar untuk tau apa keistimewaan dan cara join...

Terima kasih semua...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno