Wednesday, August 6, 2014

Raya menggemukkan ku!!

1st day raya ~ lemang, ketupat, rendang, kuah kacang, biskut raya....
2nd day raya ~ nasi lemak, mee kari...
3rd day raya ~ soto, nasi...
4th day raya ~ nasi beriani, ayam masak merah....
5th day raya ~ laksa pulak...
Ha.. atur la makanan lps raya... sblm raya turun kilo2. Lps raya je trus membelon!.. Tak gitu?!.. hehe...

Jom kita ingat balik apa yang perlu untuk bakar lemak-lemak tu dan teruskan proses berdiet... 

1. BAKAR LEMAK YANG DIMAKAN & LEMAK DALAM BADAN - LECITHIN  @ OMEGAGUARD
Dalam proses bakar lemak ni, Lecithin atau Omegaguard akan cairkan lemak yang dh terlekat dalam badan.. Nak lebih power memang kene ambik Omegaguard sebab nye????.... Dapat tingkatkan metabolism tau!. Sambil tu dapat kawal hormon yang menyebabkan badan kita mudah simpan lemak. Baca lagi kat sini.. Jelas saya ceritakan... Nak lebih power lagi, anda tambah la Cinch Tea... Bagus untuk tingkatkan metabolism juga tau... 

2. BUANG LEMAK YANG DAH TERBAKAR - HERBLAX @ ALFALFA
Lepas dah bakar lemak jangan lupa ambik Alfalfa lepas makan tengahari dan malam... Pastu sebelum tidur kalau nak tambah Herblax pun boleh. Anda nak ambik salah satu pun boleh.. Yang penting kita detox dan flush out segala yang masuk dalam badan kita.. Memang hilang sembelit.. Best tau.. Alfalfa ni bagus jugak untuk buang toxin-toxin dalam badan contohnya resdung, kencing kotor, keputihan.. Herblax memang betul special untuk buang toxin dalam perut sampai ke usus. Bagusnya bila perut & usus sihat maka apa yang kita makan akan mudah diserap. Contohnya jika kita ambik Omega atau Vitalea ke... semuanya dapat diserap dengan baik.. Untung la orang yang sentiasa detox macam ni. Sihat... Sebelum habis stok berbulan-bulan macam tahun lepas, elok la kita grab cepat tau!



3. BINA OTOT - CINCH SHAKE @ ESP
Setiap kali kita kurus, otot-otot pun akan berkurang dan menyebabkan badan makin kendur, kulit lembik. Lagipun, otot kita yang akan bakar lemak dalam badan. Itu sebabnya orang yang kuruskan badan akan mudah naik semula bila otot badan dah kurang. Jadi, memang dianjurkan untuk kita makan benda-benda yang high protein untuk kembalikan otot yang semakin kurang dan lembik. Nak mudah, ambil Cinch Shake yang kaya dengan Leucine, untuk jaga keanjalan otot. ESP pun boleh, bonus juga untuk kecantikan dan beri tenaga. Nk tau lagi.. klik sini... Satu lagi kebaikan Cinch Shake ni anda boleh terus gantikan satu hidangan makanan (meal replacement). Misalnya breakfast, anda terus ambik Cinch Shake sahaja. Kenyang dan berkhasiat juga sambil bina semula otot yang makin hilang.

Tu la dia serba sedikit cara nak turunkan berat badan semula.. cara Shaklee. Yang penting anda kena ada set untuk BAKAR & BUANG lemak tu.. Boleh cuba SET KURUS BUDGET dulu. Lebih bagus la kalau anda ambil BINA sekali.. 

Jika anda nak cuba boleh terus sms emy ke hp ni... bila lagi nak cuba. Dah ramai yang berjaya. Yang pasti shaklee ni BERKESAN, SELAMAT & HALAL. Tanpa was-was kan lebih baik dari kita cuba ubat-ubat murah, takde kelulusan & ntah status halal atau tak. 

Jom order sekarang. Boleh terus sms atau email emy. cepat-cepat I reply tau...
Kalau anda ada debit kad atau kredit kad, boleh terus buat pembelian di sini. Klik pada gambar ni untuk dapatkan set kuruskan badan ikut pilihan anda sendiri...
Sambil gunakan, jom join ahli bersama saya. Nk makan sendiri pun boleh, nak berbisnes pun boleh.. Ada kelas coaching dan segala rahsia bisnes kita kongsi bersama!!... Klik pada gambar untuk tau apa keistimewaan dan cara join...

Terima kasih semua...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno