Tuesday, August 5, 2014

Jangan panggil daku kering lagi!!

Assalamualaikum.. Dapat call 2 minggu lepas...

"Kak emy. Yang bagi anak lalu makan tu mealshake kan?.. Berapa ye harga. Nak try la. Ni anak sulung saya ni langsung xmo makan. Asyik mintak susu je..."
- Saya pun pos la pada dia Mealshake tu.. Kelmarin dapat kol lagi...

"Kak emy. Betul ke yang saya bancuh 1 sudu teh sekali sehari tu? Banyak sangat ke... Letih betul asyik mintak nak makan je.. Haahaha"
 -Haha.. ye sayang.. Gitu la rasa lepas makan Mealshake uol... Anak asyik mintak makan...

Hasil perbincangan grup semalam kami bercerita pasal Mealshake.. Rupa-rupanya bukan saya sorang saja nampak perubahan ketara lepas amalkan tu... yang lain-lain pun rasa rupanya... Putri pun sama. Pukul 10 malam dia tanya. Mami, mami belum suap saya makan lagi... Aikk... baru kul 7 tadi dah suap nasi kan??? Haha.. Itu la dia Mealshake punye penangan. Memang terbukti berkesan.. Baca lagi fakta Mealshake di sini..

Nak tengok lagi testimoni terbaru Mealshake.. Jom. Yang lama-lama pun ada lagi tau... Ada sekali dengan apa isu berkaitan mealshake yang perlu anda tahu...




  
Yang belum cuba & risau tentang kesihatan anak tu memang perlu ambil Mealshake. Dari umur setahun dah boleh makan dah. Orang dewasa, suami, mak ayah semua boleh makan. Tambah tenaga juga terutamanya orang tua. Jom kalau nak order terus hubungi saya melalui sms, whatsapp, we chat, telegram di nombor ni:

 Yang pakai debit atau kredit kad sila terus klik gambar ni untuk buat pembelian online direct ke shaklee HQ.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=cdc65480cfdc7050e405953f036e4a15
Sambil gunakan produk Shaklee jom cepat tambah pendapatan. Klik sini untuk maklumat lanjut:
http://sihatgojes.blogspot.com/p/jom-jadi-ahli.html

Ok uol terima kasih kerana sentiasa menyokong Emy & Shaklee... Bye



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno