Friday, August 22, 2014

Hilangkan jeragat dan kedut-kedut dengan mudah!

Assalamualaikum...

 
Pernah tengok tak ramai peniaga online jual cucuk-cucuk Vitamin C, kolagen, glutha etc... Kalau kita perhatikan takde satu pun yang dijamin Halal dan kita pun tak pasti status kelulusan KKM... ada atau tidak.. Jadi sebaiknya kita elakkan.. Dah la tu, sakit pula. Bila cucuk je, bengkak dua tiga jam. Adoi... buat apa la nak menyeksa diri. VITA-E Complex ni dah ada dah... Telan aje...
 
Tahu tak uol, VITA-E COMPLEX merupakan Vitamin E paling lengkap yang ada di pasaran (alpha, beta, gama, delta). Tambah pula dengan Selenium yang dapat bantu serapan Vitamin E yang lebih hebat lagi..  Vita E ni juga dilengkapi dengan Grape seed oil... fuh.. hebat weh.. Memang dah terkenal dgn kehebatannya menghilangkan jeragat!!! Pernah dengar tak.. ada krim biji anggur.. pencuci dgn biji anggur.. haa.. berebut2 org nk hilangkn jeragat dgn biji anggur ni tau.... Anda memang takkan lupakan Vita E Complex ni walau sehari... huhu...
 

 KEBAIKAN VITAMIN E UNTUK KULIT CANTIK
  • Awet muda
  • Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
  • Mengurangkan parut
  • Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
  • Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
  • Merawat masalah keintiman
  • Merawat masalah seksual lelaki
  • Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
KEBAIKAN GRAPE SEED OIL UNTUK KULIT CANTIK
 
1. MERAWAT JERAWAT - GSO mengandungi antioxidan dan antiinflamasi yang sangat baik untuk merawat masalah jerawat. Ia juga mengandungi Linoleic Acid yang sangat baik untuk menjaga kesihatan kulit

2. MENEGANGKAN KULIT - GSO mengandungi bahan Astringen yang membantu menegangkan kulit  dan dalam masa yang sama ia menutup liang-liang atau pori-pori besar pada kulit. Ini sangat membantu untuk memastikan tiada kotoran yang terperangkap yang menyebabkan jerawat dan jeragat.

3. MENGURANGKAN LINGKARAN HITAM PADA MATA - GSO memang sangat-sangat membantu untuk mereka yang bermasalah lingkaran hitam. Masalah ini biasanya disebabkan oleh toxin, bahan kimia berlebihan tertinggal dalam badan. 

4. MELEMBAPKAN KULIT - GSO merupakan minyak yang sangat lembut dan ringan dan boleh digunakan walaupun pada kulit yang sensitif. 

5. MENGURANGKAN KEDUTAN DAN MENINGKATKAN KEANJALAN KULIT - GSO sangat penting dalam kebanyakan produk antipenuaan kerana sifatnya yang melembapkan kulit dan ini dapat mengurangkan masalah kedutan dan garis-garis penuaan. Kulit juga akan terasa lebih anjal.

6. MENGHILANGKAN JERAGAT DAN PIGMENTASI - GSO memang terbukti berkesan dalam mengurangkan masalah jeragat kerana membantu mengecilkan liang roma dan mengurangkn kemasukan kotoran dan minyak kedalam liang roma. Pigmentasi pula sering melanda mereka yang biasanya berumur 30an dan terdedah kepada cahaya matahari. Kedua-dua masalah ini dapat dikurangkan dengan GSO..


itu serba sedikit tentang Vita E Complex yang paling best ni. Nak best lagi?? Tambah aje dengan Vitamin C Sustained Released.. Memang cun meletop la jenab lepas ni kan..
 
 

OK uol.. Jom kita layan sikit testimoni paling best ni...
 


 Yang ni pula diaorang tambah dengan ESP /  GLA... lagi mantop tau!!
 

 Camane uol.. jangan tunggu lagi.. Angan-angan nak kulit cantik kene la ambik Vitamin E kan.. Lagi power tambah aje dengan Vitamin C / ESP/ Collagen Powder.. Meletop haa...

Jom. Dapatkan sekarang!!... Hubungi saya cepat.  
Jemput whatsapp atau sms:

Puan Emy
SID: 964128
017-5510412 
esmn_6280@yahoo.com
COD: IPOH dan sekitarnya


Jadi ahli untuk dapatkan harga lebih jimat & 
berpeluang mendapat pelbagai bonus!!

(klik pada gambar)

http://sihatgojes.blogspot.com/p/jom-jadi-ahli.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno