Friday, August 1, 2014

GLA COMPLEX Murah sangat!!

Assalamualaikum... Seronoknye hari ni dapat berita promosi bulan Ogos GLA Complex. Mn taknya.. memang bulan paling subur la ni kan..

APA ITU GLA COMPLEX??

GLA (Asid Linolenik Gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA ialah sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin – bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal. Ada beberapa sumber utama iaitu Evening Primerose Oil, Borage Oil & Sunflowerseed oil. tapi yang paling bagus & pekat dgn segala Omega6 semestinye Borage oil...  Lebih stabil dan kita pun tak perlu ambil banyak. Cukup 1 ke 2 bj shari. Lagi satu, ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.


APA ANDA DAPAT LEPAS MAKAN GLA COMPLEX?? 
  • Dapat baiki masalah hormon
  • Pulihkan masalah period tak teratur & senggugut teruk yang berlarutan
  • Menyuburkan rahim dan bantu atasi masalah sukar hamil (klik sini utk koleksi testimoni)
  • Kulit makin cantik & pinkish
  • Kurangkan masalah jerawat akibat hormon tak stabil
  • Kurangkan tompok-tompok hitam pada pipi, hidung (pigmentasi, jeragat etc...)
  • Dapat maintain bentuk badan dan pulihkan keanjalan badan..
  • Elak berbagai masalah pre-menopous syndrome seperti kemurungan, jeragat etc 
  • Kurangkan kesan kepada penderita arthritis rheumatoid dan eczema
  • Kurangkan masalah sakit2 saraf kaki kepada penghidap Diabetes Type 2
Memang satu produk wajib untuk semua remaja dan wanita... Meh tgk sini sikit hidangan testimoni utk anda.. ada banyak lagi di sini



Ha.. kan kita dh kata, GLA Complex memang bagus tau. Jom anda order sekarang. Smepena harga tengah murah sangat ni, Lepas ni memang lambat la nak promo GLA jugak ni...  Boleh terus klik gambar bawah untuk online order ...


Tapi kalau nak harga lebih murah kena contact saya tau:

PUAN EMY - SMS 0175510412

Bukan itu saja.. Anda boleh beli dengan harga jimat, dapat point extra dan pendapatan dengan menjadi ahli Shaklee. Boleh rujuk sini untuk tau apa kelebihannya. Best tau...



Sebarang info atau pertanyaan anytime boleh hubungi saya ye:

PUAN EMY
HP: 017-5510412
SID: 964128




6 comments:

  1. Saya amek GLA utk priod xteratur saya! Priod dah xgelong! Sggugut pon hilang tau

    www.ourlovebonding.com

    ReplyDelete
  2. Goof info ^_^

    www.mqvitashop.com

    ReplyDelete
  3. yati ambil gla no.more senggut lagi tau..hehe syok2

    ReplyDelete
  4. Gla memang TERBAIK
    wannadotcom.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Btul btul.. bulan kesuburan ni jom lita kasi kulit pun gebu2 pink gitu. Gla mmg power...

    ReplyDelete
  6. Btul btul.. bulan kesuburan ni jom lita kasi kulit pun gebu2 pink gitu. Gla mmg power...

    ReplyDelete

Ok tak? Apa pendapat anda. Ce cite sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno