Saturday, August 2, 2014

GLA bantu wanita yang tidak subur!!.. Bagaimana???

Hai.. Salam bulan kesuburan.. hihi.. Ye la uol.. mana taknya kan sekarang tengah promosi GLA murah sangat.. Beli 6 free 1.. Bayar hrga 6 tp dapat 7. Memang menggila permintaan GLA Complex ni.. Kalau tak promo pun hebat. Ini kan pula bulan promo.. Sebab tu saya gelarkan bulan ni Bulan Subur... Kena tempah hospital awal tau.. Nk bersalin lagi 9 bulan. Hihi.. InshaaAllah...

Jom nak cerita bagaimana sebenarnya GLA Complex ni bantu baiki kesuburan ni...??

Tau tak uol, GLA kan ada asid lrmak Omega 6 yang membentuk prostaglandin yang merupakan salah satu hormon untuk mengawal atur proses badan yang normal.. Untuk wanita dah tentunya di bahagian rahim memang Omega 6 ni perlu sangat tau... Fungsi utamanya untuk membantu mengatasi masalah haid tidak teratur dan membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti.

Dari segi kesuburan, GLA Complex ini membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Tau tak, sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’.

Boleh je kita cek sendiri sebenarnya pada waktu subur samada discaj kita jernih atau berkeladak.. Haa.. Ni yang tak bagus tau.. Kalau tengah-tengah hari subur (biasanya hari ke 13-15 selepas hari pertama datang bulan), discaj kita cerah dan bersih... Maka mudahlah untuk proses persenyawaan berlaku... Di sinilah fungsi GLA Complex untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.

Satu lagi, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau ovum dan sperma tidak bertemu pada hari subur, masih ada peluang utk ovum dan sperma bercantum sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5. So, peluang untuk kita hamil lebih mudah tau...

Okey, jom kita tengok sikit testimoni.. Dah ramai yang berjaya hamil selepas ambil GLA. Ada yang sebulan, ada yang 2 bulan.. InshaaAllah.. yang penting kita usaha kan...





Ok uol. syok tengok orang hamil.. Anda bila lagi. Jangan risau.. Shaklee dijamin Halal dan diiktiraf oleh Jakim tau.. Pulak tu Selamat & Berkesan... Nak order?.. Jom pm emy cepat. Harga tengah murah gile ni...


Untuk yang nak order sendiri pun boleh juga.. Cuma gunakan kredit atau debit kad saja.. Klik gambar ni ye

Nak jimat lagi?? Nak tambah pendapatan sambil gunakan shaklee?? Jom, join kami untuk coaching super power dan sangat best hokey... Klik je gambar ni k uol...

Tq uoll
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno