Wednesday, August 13, 2014

Beli set Shaklee secara online! Klik saja!!

Hai semua.. 

Nak cerita hari ni nak senaraikan cara beli set-set Shaklee dengan mudah dan tak perlu pening-pening lagi.. First sekali kita ulang sikit cara gunakan esell

CARA BELI PRODUK SHAKLEE SECARA ONLINE

a. Kat interface blog saya ni, di sebelah kanan anda nampak imej E-SELL dan set-set tu kan. Terus klik saja. Saya dah link terus ke sistem ESELL Shaklee. Ini untuk semua produk shaklee
 
b. Anda juga boleh klik dari mana-mana entri saya. Misalnya pada entri Set Kurus Untuk Yang Bajet Ciput, di bawah sekali saya dah bagi link, so anda terus klik dari situ. 
 
C. Anda juga boleh klik terus pada senarai set-set shaklee yang saya link kan di bawah ini


Mudah. Anda tak perlu berurusan dengan saya pun. Anytime boleh click and buy. 
 
Jadi di sini saya dah link kan set-set yang available untuk anda lebih mudah. 
 

Nak contact saya untuk sebarang soalan,anytime...
feel free to sms/ whatsapp:

PUAN EMY
SID : 964128
HP : 0175510412
esmn_6280@yahoo.com
 
Sambil gunakan, jom join ahli bersama saya. Nk makan sendiri pun boleh, nak berbisnes pun boleh.. Ada kelas coaching dan segala rahsia bisnes kita kongsi bersama!!... Klik pada gambar untuk tau apa keistimewaan dan cara join...
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno