Tuesday, July 8, 2014

Cara Beli Shaklee Secara Online (ESELL)

Salam semua. Dah lebih kurang seminggu Shaklee HQ lancarkan belian online dari blog distributor terus ke HQ. Memang bagus sebab memudahkan anda. 

Fungsinya supaya setiap pengguna boleh terus buat belian tanpa berhubung dengan distributor. Satu lagi, anda tak perlu bank in ke akaun saya dulu untuk buat belian. Tak payah susah-susah nak keluar. Melalui hp pun boleh terus buat belian yang 100% hassle free dan terjamin. Dan anda juga tak perlu jadi ahli pun untuk buat belian. Cumanya kalau jadi ahli mesti la dapat extra discount kan... Ha rugi la sape yang tak join ahli... 

Ok jom saya tunjukkan cara untuk anda buat belian secara online terus dengan ESELL ni. 

LANGKAH 1:
Kat interface blog saya ni, di sebelah kanan anda nampak imej ESELL tu kan. Terus klik saja. Saya dah link terus ke sistem ESELL Shaklee

LANGKAH 2:
Keluar skrin ESELL- 'ONLINE ORDERING AGREEMENT'. Boleh la baca dulu, lepas tu terus tekan button AGREE dan NEXT.

LANGKAH 3:
Seterusnya akan keluar skrin SENARAI PRODUK. Kat sini kena hati-hati sebab semua dah di'default' kepada kuantiti 1 untuk setiap produk. Anda cek satu-satu. Anda cuma perlu tick petak di sebelah kiri gambar barangan yang anda mahu. Jika nak beli lebih dari 1, anda tukar QUANTITY di sebelah petak UPDATE. Lepas tu anda scroll sampai bawah, tengok jumlah barangan dan jumlah harga yang perlu dibayar. Tekan CHECKOUT untuk langkah seterusnya.

LANGKAH 5:
Di sini anda isikan maklumat untuk penghantaran: Nama, email, no tel & alamat dan terus tekan CONTINUE.

LANGKAH 6:
 Semak semula senarai barang yang di order dan terus PROCEED TO PAYMENT.

LANGKAH 7:
Anda perlu memasukkan Credit/ Debit Card (Mastercard @ Visa), Nama Pemegang Kad, Nombor Credit Card, Expiry Date dan Security Code (nombot 3 digit di belakang kad). Tekan CONFIRM PAYMENT. Tunggu sms yang akan diterima dalam hp anda untuk dapatkan kod MSOS ataupun TAC Code. Cuma masukkan kod tersebut. Pastikan anda telah mendaftar online banking di akaun bank anda ye.. Jika tidak anda tak dapat buat belian online..

Itu sahaja langkah-langkah untuk membuat pesanan melalui ESELL ini. Mudah kan. Anda tak perlu berurusan dengan saya pun. Anytime boleh click and buy. Jom mula sekarang. Lihat sebelah kanan anda tu, imej cam bawah ni. Klik je...


Terima kasih atas perhatian dan kerjasama anda....

Puan Emy
SID: 964128
esmn_6280@yahoo.com
017-5510412


Wednesday, July 2, 2014

COQHealth Untuk Jantung, Subur & Kecantikan

Assalam semua sayang2 ku!!... Cuba fikir tentang jantung kita. Tahu tak JANTUNG MENGEPAM DARAH KE SELURUH TUBUH 100,000 KALI SETIAP HARI!!? cuba bayangkan kalau jantung kita tak larat pam dah.. FULL STOP la kita wehh... Innalillah.. Takde koma lagi dah... 

Jom jom hari ni terasa excited nk cerita tentang barang baek ni... COQHealth. Kalau korang suka ambik tau bab supplement ni mesti korang pernah dengar pasal COQ10 kan... Ha.. ini lah dia. Di shaklee, ia dinamakan COQHealth.. 

Fungsi utama COQHEALTH adalah untuk menguatkan tenaga kepada setiap sel terutamanya jantung dan otak.. dan yang i loike sgt ni sebab TAK PAYAH PAKAI SUNBLOCK yang melekit2 tu dah... ayyo bestnye... Nk tau lagi..


Antara fungsi COQHEALTH:

1. Kuatkan dan sihatkan jantung
  * Berdenyut sihat 100ribu kali setiap hari
  * Kekalkan tahap kolestrol sihat
  * Kurangkan tekanan dan denyutan tak konsisten
  * Kurangkan angina (rs menyucuk dan senak pd dada)
  * Menyokong salur darah yang flexible


2. Kulit berseri 
  * Tingkatan peredaran darah ke seluruh tubuh
  * Kulit tegang dan tampak muda
  * Sebagai UV protection semulajadi... tak perlu Sunblock lagi tau!!

3. Meningkatkan kesuburan suami
  * Tingkatkan bilangan sperma
  * Menguatkan pergerakan sperma
  * Kurangkan peratusan bentuk sperma yang abnormal
(Hasil kajian selama 6 bulan, 100mg COQHealth sehari: Bil sperma bertambah & kelajuan sperma meningkat!!)


4. Meningkatkan tenaga minda
  * Mengurangkan masalah dalam otak, stress, migrain dan       
    sebagainya

5. Meningkatkan tenaga tanpa batasan
  * Menghilangkan simptom keletihan
  * Memberi tenaga tambahan dalam hubungan suami isteri...  

Beza COQHealth dari jenama lain:

COQHealth Shaklee bukan hanya mengandungi COQ10 semata-mata, malah diperkaya dengan Vitamin E dan Teh hijau. 


Vitamin E - untuk tingkatkan antioxidant dalam salur darah & mengelakkan salur darah berlubang! Berlubang boleh jd strok tau!

Teh hijau - untuk tingkatkan antioxidant. diiktiraf sebagai salah satu superfood!!

Wow terbaik wa cakap lu!!!.. Sangat-sangat lah disarankan kepada mereka yang genetically ibu bapa, kaum keluarga yang memang ada sejarah penyakit jantung, diabetes, darah tinggi, stroke dan sebagainya... Untuk pesakit diabetes, memang perlu sebab risiko terkena penyakit jantung semakin meningkat. Dan tidak lupa juga kepada para PEROKOK!!!.. Sedar tak sedar anda sebenarnya penyumbang terbesar kepada penyakit jantung kepada anda dan orang sekeliling anda tau... Wajib la amalkan COQHealth ni ye... Haha.. opocot terbebel di situ... Peace yo!!.. hihi.. Ha satu lagi kepada mereka yang sangat pemalas pakai sunblock dan suka keluar tempek bedak sikit-sikit je, ha elok la sangat tau... Sebab dah dapat jaga dari sinaran UV secara semulajadi... Huhu.. Terbaik lah...

Ok jom kita amalkan.. Abang kakak leh makan sama-sama... Abg makin sihat, subur, tenaga extra, kakak pulak makin berseri... Seronok kan. Hanya dengan satu produk je u... Cepat contact saya ye:

Puan Emy
SID: 964128
0175510412
esmn_6280@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno