Saturday, June 28, 2014

WAHM.. bukan Surirumah sepenuh masa tau...

Di tengah malam ni sembang-sembang dengan anak rasa terdetik di hati nak tulis pasal WAHM ni...
Anak (downline) bagitau tadi... 'Saya surirumah sepenuh masa je'.. Oh sgt terkesan pulak rasa.. Walaupun saya belum bergelar WAHM... tapi tak berapa like kalau zaman sekarang kita masih menggelarkan diri surirumah sepenuh masa... Sebabnya surirumah juga bekerja.. tapi bekerja di rumah... Kan.. 
Lagipun, instead of menjadi surirumah sebenarnya anda sangat beruntung. There's a lot to do... Contohnya downline saya pun buat jualan kek di area KL & at the same time ada jual Shaklee juga. Haa maknanya WAHM la tu kan. Apa WAHM ni?. Working at home mom!. Bekerja di Rumah!.. yeay.. saya tumpang gembira dengan ibu-ibu WAHM ni. Sangat seronok sebabnya anda ada masa yang flexible. Anda boleh adjust masa sendiri.. Bila nak buat promosi jualan, bila nak masak untuk husband & anak-anak, bila nak kemas rumah. Thumbs up for u all dear... Seronoknye kalau dapat jadi WAHM... InshaAllah... Kalau kita teruskan usaha..

Kisah Seorang Sideline...
Pernah saya dengar kisah dari seorang sideline. Dia bekas nurse yang sanggup berhenti kerja kerana tak sanggup dengan cara kerja di hospital swasta. Ibarat kerahan tenaga.. kerja bagai nak gila... cuti smnggu sekali.. kadang-kadang takde cuti... Pernah sampai 3 bulan straight dia bekerja tanpa cuti... Lastly dia berhenti... Bila dah berhenti, hidup makin susah bila duit simpanan makin menyusut.. Pakaian lusuh tak bertukar. Handphone zaman tok nadoq je dia pakai... Duit cukup-cukup sangat. Alhamdulillah terbuka hati nak jual Shaklee... Dan akhirnya sekarang dia tengah menikmati income 4 angka!!!.. Berkat usaha gigih tanpa jemu.. InshaaAllah semuanya akan rasa 3 4 5 6 angka pun.. semuanya kita sendiri pilih...
Khas untuk ibu-ibu WAHM yang bekerja di rumah ni.. Anda tak perlu runsing fikirkan bagaimana nak tambah pendapatan. Shaklee buka peluang kepada anda semua untuk tambah pendapatan dan jadikan ia sebagai pendapatan utama untuk kita berjaya. Berbagai peluang menarik untuk anda dapatkan iaitu untung runcit, bonus jualan, bonus kereta, first class trip... bersama saya juga kita akan belajar berbagai cara untuk tingkatkan jualan, coaching untuk produk, cara buat blog, page etc. Dulu saya tak pernah tau cara nak buat blog pun.. rasa peghak sangat kalau baca blog orang... Alhamdulillah berkat bantuan upline saya, semuanya mudah dilakukan dan setiap bulan pendapatan makin up up up lagi.... Alhamdulillah syukur pada Allah. 
Jom kita bantu suami untuk tingkatkan pendapatan. Jangan biar suami fikir anda hanya bantu habiskan wang sahaja (ada yang dah kena gini)... tapi bantulah untuk perkasakan family. Kita tahu kan.. macam-macam kisah berlaku disebabkan kekurangan wang. Semakin tertekan dengan bebanan hidup, semakin syaitan suka dekati...

Jom ubah mentaliti & rebut peluang untuk menjadi kaya & berjaya dengan Shaklee... Banyak kelebihan yang Shaklee nak bagi pada anda.. Shaklee pun tak mahu kaya sorang-soramg kan.. Jom kita kaya sama-sama!!
Hubungi saya untuk menjadi ahli secepat mungkin...
Puan Emy
SID : 964128
Tel : 0175510412
email: esmn_6280@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno