Sunday, June 1, 2014

PROMOSI JUN - Vita E Complex Shaklee

Woowww!!!

Terkejut pagi td dapat sms promosi VITA E COMPLEX bulan ni!!!.. Buy 6 free 1 uoll... Siap dgn free membership lagi tau.. huhu...

Tau tak Vita E shaklee ni memang hot.. Kenapa tu?!.. meh nak cite..

1. Vita E dilengkapi dengan Grape seed oil... fuh.. hebat weh.. Memang dah terkenal dgn kehebatannya menghilangkan jeragat!!! Pernah dengar tak.. ada krim biji anggur.. pencuci dgn biji anggur.. haa.. berebut2 org nk hilangkn jeragat dgn biji anggur ni tau....

2. Vitamin E memang bagus untuk lembapkan kulit.. supaya kulit nampak lemak berkrim gitu.. huhu.. takde la kering je.. Nampak kusam sangat la kalau kulit kering ni...

3. Vitamin E bagus sebagai antioxidant tau.. Pulak tu ada tambahan Selenium... Haa.. power gile untuk menghalang dari kerosakan sel.. Antikanser la tu... bukan hanya Vitamin E semata-mata tetapi siap dengan selenium.. sejenis antioxidant & antikanser yang paling power & penting untuk tubuh badan kita..

4. Vitamin E terkenal untuk perbaiki masalah ketidaksuburan pada kaum lelaki.. Sama juga dengan adanya Selenium bersama dgn Vitamin E, sel2 sperma lebih sihat.. Maka.. suburla cik abang kita uol... Tenaga pun extra tau..

5. Vitamin E dapat elakkan risiko sakit jantung & paru2.. Haa.. dah banyak kajian dah tu.. Nanti kita kupas kemudian ye..


Haa.. tengok tu... Promosi best ni.. Buy 6 free 1.. Siap dapat free membership ni..

Meh nk tunjuk 1 testimoni Vita E ni.. Kasik geram sikit.. hihi...
Ok uol.. jom cepat pastikan 2botol setiap rumah.. 1 untuk cik kak.. 1 untuk cik abang.. haa baru la lengkap... hihi

ok jom contact saya untuk grab secepat mungkin:

Puan Emy
SID : 964128
esmn_6280@yahoo.com
Hp : 0175510412

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno