Wednesday, April 9, 2014

Pengedar Shaklee Ipoh ~ COD Ipoh

Hai uol.. Assalamualaikum...

Nak bagitahu ni... Saya boleh COD kepada anda yang dekat kawasan Ipoh ni. Biasanya seminggu 2 3 kali camtu ada COD. Kalau nak selit boleh je. 

Maybe ada yang malas pegi beli sendiri ke atau yang susah nak bank in duit boleh je contact saya dan berikan Nama, Barang, Tempat COD ye...

I'm a Shaklee Independent Distributors
Nama : Emy Suzanna Mn
ID : 964128
Contact : 013-5954808 
(whatsapp / sms / telegram /we chat)
E-mail : esmn_6280@gmail.com
Follow myTwitter : @emy_luv_shaklee
Instagram : emy_luv_shaklee


KAWASAN : Lahat, Pasir Puteh, Menglembu, Bandar Ipoh, Silibin, Meru, Manjoi, Simpang Pulai, Tasek, Kg Tawas, Bercham, Tambun dan sewaktu dengannya.... ;)


Produk Supplement Shaklee untuk anda dan seisi keluarga:

Set Kesuburan suami isteri
Set Anak Cergas Cerdas
Set Hamil
Set Berpantang
Set Diabetes
Set Darah Tinggi / Rendah
Set Penyusuan
Set Kecantikan 
Set Buasir
Set Pelangsingan
Set mata Sihat
... macam-macam lagi...



Untuk produk luaran pula:

Get Clean Water Pitcher - penapis air yang mudah dan boleh di bawa ke mana-mana

Pencuci Basic H - boleh cuci botol baby, kalau luka-luka kecil pun boleh tau

Dish Concentrate - cuci pinggan mangkuk tanpa menyakitkan tangan

Laundary Concentrate - kasi cuci bersih. sangat best

Krim Herbal Blend - ada sikit je ni, sape nak meh cepat

Set Kulit Enfuselle - untuk kulit kering, kasi mantop balik

Set Kulit Nutriwhite - nak cerahkan, sgt berbaloi

Set Rambut Prosante - utk rawatan rambut gugur / kering / berminyak / biasa.. semua ada....


OK SEMUA.. JANGAN LUPA CONTACT EMY YE. NK CEPAT CONTACT CEPAT.... JIMAT POSTAGE JIMAT MASA... KAN...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno