Wednesday, April 9, 2014

Jom Jana Pendapatan Dengan Menjadi Ahli Shaklee

ASSALAMUALAIKUM...

Entri kali ni nak cerita pulak pasal pendapatan dengan Shaklee.. Memang nampak busy. Tapi kalau kita yang adakan masa tu InshaAllah tak susah. Asalkan kita mahu, Allah pasti bantu. Anda tak mahu? Cuba fikirkan...
  • Time dapat gaji terus transfer duit bayar hutang itu ini sampai tinggal baki-baki je untuk belanja smpai gaji bulan depan pulak...
  • Setiap tengah bulan mula sengkek dan nak gaduh laki bini pasal duit... duit gaji makin susut mula la nak marah je kejenye...
  • Setiap kali bukak facebook mesti tengok iklan macam-macam produk... tp aku asyik scroll ats bawah, atas bawah.. lastly cuma comment pic org sampaikan gambar teh tarik pun comment cam poyo sgt... hehe (teringat lawak Harith Iskander dlm Lawak ke der...)
  • Teringin nk rasa beg coach gucci mulberry bla bla bla tp aku masih dengan beg hantaran yang sama dh 8 tahun pakai pegi function dan jamuan ofis.... ;(
  • Baru sign up Insurance & Takaful 4 bulan dh rasa menyesal sebab duit makin tak cukup... kering kontang la kalau nk bayar sampai 20 tahun ni.. Last2 surrender gitu je.. duit sekarang punya pasal habis tabungan masa depan

Hemm... Jangan tak tahu... itu sebahagian yang saya dan semua orang pernah rasa. Gaji rasa cam boleh tahan... tp masih tak cukup.. Ye la lagi besar periuk lagi tebal la keraknye... Dah nama pun orang pompuan, kalau berbelaja memang sakan kan... Bekerja atau housewife pun sama je...  

JOM JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE...

Alhamdulillah sejak kenal Shaklee ni saya tak pernah rasa menyesal atau sesak teruk macam dulu. Tengah bulan selewat-lewatnya 15hb mesti masuk bonus. Dua bulan pertama join Shaklee dapat la 2 angka... Sekarang syukur pada Allah, 4 angka... Sungguh.. Bukan senang nak senang.. Tapi demi mengubah diri saya gagahkan jugak. Modal takde.. So hari-hari kena pegi branch dan poslaju. Fuh... Paling penat bulan lepas. ESP memang hot masa tu. 

Berkat kesabaran dan bantuan dari abah n mama saya jaga putri, dapat juga merasa sesuatu yang lain dari sebelum ini. Memang sungguh.. kalau kita tak berubah takkan ada siapa pun yang dapat ubah kita. 

Saya nak jemput semua orang rasai kelebihan bila jadi ahli Shaklee. Terutamanya ibu-ibu surirumah. Jom bantu suami kita. Tambah pendapatan dengan Shaklee. Tak susah pun... Laptop @ Tablet, HP... tu je.... Sekarang dah boleh order barang secara online lagi la senang... Dok je dpn Laptop ke HP ke dh boleh order atau terima order. Bukan macam dulu kena cari orang susah-susah... Jom jom cepat kita ubah... Daftar ahli dengan saya... Kami akan coaching anda full force melalui group whatsapp, telegaram, FB... Semua di hujung jari je kan.... Contact saya:

FB : Emy Suzanna Mn
SID : 964128
EMAIL: esmn_6280@yahoo.com atau emysuzanna@gmail.com
SMS / WHATSAPP / TELEGRAM : 017-5510412

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno