Thursday, April 3, 2014

Cara Nak Jadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum. Hai semua...

Lama tak menulis sebab busy sangat bulan lepas. ESP punya pasal mmg kelam kabut dibuatnya... Meriah hidup.. hehe...

Bila cerita bab masuk ahli ni memang best la... Best sangat kalau ramai-ramai orang nak jadi ahli. Tak rugi tau.. terutamanya anda yang memang dah pengguna setia. Saya dulu jatuh cinta kat Shaklee kerana Caratomax aje tau.. Sampai la sekarang makin cinta kerana berbagai pulangan hebat yang Shaklee tawarkan. 




Haa... nanti kita cite... Memula mesti anda nk tau cara nak jadi ahli Shaklee kan...?? Jom...


ADA DUA CARA UNTUK JADI AHLI:

1. Bayaran yuran pendaftaran sebanyak RM65.

ATAU

2. Belian produk bernilai 200point iaitu lebih kurang RM660.. mana-mana produk pun boleh...

APA ANDA DAPAT SEBAIK SAJA JADI AHLI??

1. Dengan mana-mana satu produk ni nanti anda akan dapat MEMBER KIT yang mengandungi katalog, business kit, senarai harga produk dan juga business system Shaklee.
2. Terus dapat cash bonus dan akan dibayar selewat-lewatnya 15hb bulan berikutnya.
3. Dapat membeli setiap produk Shaklee dengan diskaun lebih kurang 20%!!!
4. Jika anda berminat untuk berniaga, saya akan masukkan anda ke group kami yang paling berpengaruh dan hebat untuk coaching !!! 
5. Anda juga boleh terus membeli produk sendiri secara online terus ke HQ kami tanpa ragu-ragu. Seronok pilih-pilih barang sendiri, suka hati nak bayar pakai kad debit atau kad  kredit anda tanpa transfer ke penjual online... Ha senang dan terjamin... Kalau nak saya beli pun ok, anytime for u dear!...

Kalau nak tahu berapa banyak benefit yang Shaklee boleh bagi meh klik sini.

Syok kan... Apa-apa pun fikirkan penjimatan yang akan anda dapat dan mudahnya nak dapatkan produk kesihatan yang diiktiraf HALAL dan ORGANIK.. Semuanya selamat digunakan TANPA WAS-WAS.

CARA MENDAFTAR:

Jangan tunggu lagi. Jom cepat hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli secepat mungkin. Atau anda boleh terus ke branch Shaklee dan daftar dengan memasukkan ID saya sebagai sponsor. (ID saya 964128).

FB : Emy Suzanna Mn
SID : 964128
EMAIL: esmn_6280@yahoo.com atau emysuzanna@gmail.com
SMS / WHATSAPP / TELEGRAM : 017-5510412

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno