Saturday, November 23, 2013

Set Berpantang Budget

ASSALAMUALAIKUM...

Sembelit teruk ms brpantang??..
Lembik n xde tenaga ms brpantang??..
Susu drop/ xde susu??
Kena angin meroyan/ murung ms brpantang??

Tahu tak... itu tanda2 anda x cukup khasiat, lemah... mn boleh hrpkn jamu shj.. mkn nasi pun sesenduk... asyik minum kopi je... aishhh... anak yg brderet lg tu bkejar sana sini cmne nk jg?? Takkn sbb pantang nk tdo aje?..

Meh tgk secara ringkas khasiat satu persatu:

1. VITALEA - TENAGA! TENAGA! TENAGA!... tingkatkn smula proses pnghasilan darah n fungsi seluruh bdn slps melahirkn yg menyebabkn kehilangan darah & tenaga... beri khasiat yg cukup utk kperluan harian... anda dh tentu kurngkn mkn n nk jg bdn kan kan kan..... so mn nk dpt khasiat lg... of course la VITALEA. .

2. VITA C - sgtt penting utk CPT SEMBUHKN LUKA, PUDARKAN PARUT bersalin, cpt hilngkn stretch mark. Mmg best ni... (masih ku ingt lps brsalin putri, staff nurse yg baik tu pesan 2 3 kali - mkn oren tau, jgn lupa, sebiji sehari je bg baik luka cpt, bg sel2 tu brcntum cpt!!)... bgus kan... haa x caya tnya doctor!

3. BCOMPLEX - lengkap dgn smua jenis vitamin B... mcm2 fungsi tau... elakkn kelesuan & stress, tingktkn fungsi otak, segarkn minda, bagus utk metabolise lemak, kurngkn risiko smbelit, BAIKI  SARAF, pstikn sel2 baru yg tumbuh dlm keadaan baik. ELAKKN MEROYAN!!... takut ni tau... mcm2 leh jd klu kena angin meroyan ni... Bcomplex dpt bntu RELEASE STRESS pd otak... InshaAllah x kena angin meroyan ni

4. ESP - Full of protein!! Tahu tak sel2 bdn kita trdiri drpd protein dan asid amino... Patutla bagus ESP ni... cpt pulihkn luka brsalin.. baiki sel2 badan, parut selulit yg dlm2 tu pun cpt pulih, pudar... apa PARUT SELULIT HILANG?? haa... iye.. klu minum dr awal ms mngndung mmg xde la selulit ni... Lagi??.. SUSU BANYAK!! Best kan... ramai dh minum ni utk up kn susu... tp doa n cr pngmbilan pun ada caranya ye...

5. ALFALFA - KETAT!! Hehe... iye.. mng dia kasi ketatkn smula miss V. KECUTKN RAHIM.. keluarkn darah nifas dgn lncar. Lg satu utk MILK BOOSTER!!.. Alfalfa ni mmg trkenal dlm set kuruskn bdn skali dgn Lectin atau Omega... fuh klu mkn sekali mmg cpt la recover jd bdn ank dara balik... hihi

6. OSTEMATRIX - sape ada pngalamn bersalin sblm ni mmg tau. Sembelit mmg mngerikan time brsalin ni... eeiii trbyg2 ngeri nk buang air kena smbelit..  Sbb tu pstikan ambik Ostematrix setiap hari... Esk bgun je msti trus rs nk pegi bilik air!.. LAWAS & SGT2 MUDAH.. iyee.. tak caye?.. meh sy bg cuba! skrg pun boleh. Haa ms mngandung pun dh strt mkn lg bgus tauu.. Bukan itu je... Ostematrix ni pil kalsium/ magnesium tau... SAKIT BADAN PUN HILANG, GASTRIK XDE, MSLH TDO TAK LENA PUN HILANG!!... ms mnyusukn baby msti kita duduk pun control kan... mula la sakit blkg... Ostematrix la jwpnnya... okeh?!..

Tudiaa sikit2 crita psl set pantang Shaklee... ramai dh guna n rs brbaloi sgt2!.. Smua tu total rege RM500+ utk full set... MAHAL??? Nmpk cm mahal sbb tahan berbulan2. Vitalea 4 bulan, vita c 6 bulan, Bcomplex 4 bulan, Alfalfa 4 bulan... 

Meh cpt sms emy dulu
0175510412



contact saya:

Thursday, November 7, 2013

VIVIK TERHEBAT!!

nk muda & berseri
nk maintain sihat
nk sembuh dari mcm2 penyakit
nk elakkn penyakit keturunan diabetes, darah tinggi, strok, kanser, buah pinggang etc


Memang VIVIX Shaklee terbaik!!
Kenapa? Sebab banyak testimoni yg sgt hebat dan semua pengguna yakin tentang keberkesanannya.. 
Apa kandungannya??
Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


10 KEBAIKAN VIVIX!

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh


Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah di atas.

Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar.TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan.


Kandungan VIVIX adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.


HEBAT!!!... NAK CUBA JUGA?? CPT HUBUNGI EMY 0175510412...

VIVIX: Koleksi Testimoni & Komen Gojes !!

























SUBHANALLAH!! MEMANG ANUGERAH YANG TIDAK TERNILAI DARI YG MAHA ESA!!
JIKA SAYANGKAN IBU BAPA KITA, KESIHATAN KITA TOLONG LUPAKAN SEDIKIT SOAL WANG.... SEBOTOL DAPAT TAHAN SELAMA SEBULAN. RUGI KALAU TAK CUBA...

JOM SMS EMY 0175510412

SUPER SPECIAL!! ANDA BELI 2 BOTOL ANDA AKN DPT FREE MEMBERSHIP!! JOM SMS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimony & penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukanlah bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.

Segala penulisan di sini adalah perkongsian peribadi hasil pembacaan ilmiah dan berbagai rujukan dan kursus yang dihadiri. Dilarang mencetak/ meniru apa2 tulisan jika bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu


© Copyright Reserved to Sihat Dan Gojes l Designed by DayangDeno